Bespaar op je vertaalkosten en vraag je subsidie aan

Ben je van plan om een Engelstalige website te maken voor je onderneming, of een passende webshop voor je Franstalige klanten? Wil je je anderstalige klanten ook via social media bereiken? Dan komt je bedrijf wellicht in aanmerking voor een subsidie.

 
Subsidie

Flanders Investment & Trade (FIT) geeft Vlaamse kmo’s graag een duwtje in de rug en biedt diverse subsidiemogelijkheden aan zodat je je online communicatie (websites, sociale media, webshops, bedrijfsvideo’s) voordeliger in een andere taal dan het Nederlands kunt laten opstellen of laten vertalen. Jaarlijks kan je zo een fiks bedrag (tot wel 9.000 euro) uitsparen.

Kom ik in aanmerking voor deze subsidies?

Om in aanmerking te komen voor de subsidies van Flanders Investment & Trade, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden.

 Je komt in aanmerking voor een subsidie als je bedrijf:

  • Klein tot middelgroot is (maximaal 250 werknemers);

  • Op taalvlak wil uitbreiden om anderstalige klanten te bereiken;

  • Van meerwaarde is voor de Vlaamse handel door middel van verankering en/of tewerkstelling in Vlaanderen;

  • Een vertaal- of schrijfopdracht wil uitbesteden die naast de vertaalcomponent ook een digitale component bevat.

 

Verder betreft het ook alleen nieuwe projecten, niet de vernieuwing of aanpassing van eerder gebruikte teksten. De volledige voorwaarden vind je hier terug.

Subsidieaanvragen kunnen niet met terugwerkende kracht worden ingediend. Ook is het belangrijk dat je de aanvraag minstens 7 kalenderdagen vóór het bevestigen van de opdracht indient bij FIT.

WIj helpen je graag VERDER

Heb je nog vragen over deze subsidies van Flanders Investment & Trade en hoe je deze het best kunt aanvragen? Annelies helpt je graag op weg.

RAZ_8296.jpg