Missie

Iedereen kan schrijven. Maar niet iedereen kan j o u w verhaal schrijven. Schakel onze gepassioneerde copywriters en vertalers daar gerust voor in. Bij ons vinden je woorden immers hun weg naar het juiste, overtuigende verhaal. En dus ook naar je klanten of lezers. Niet alleen in de tekstvorm, maar ook in de taal die je wenst. Onze woorden, of we ze nu schrijven of vertalen, zitten je als gegoten. Een sterk verhaal, in een overtuigende taal. Voor minder gaan we niet.

Visie

Onze visie? 1 + 1 = 3. Misschien vind je het raar dat wij, taaladepten, hiervoor onze toevlucht nemen tot de wiskunde – terwijl we liever volzinnen vormen met een kom dampende lettersoep. Maar we zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat je verhaal altijd het resultaat is van een sterke synergie tussen jouw bedrijf en ons team. Onze woorden hebben geen (meer)waarde als ze niet neergeschreven zijn vanuit jouw verhaal, ongeacht in welke taal. En je verhaal vangt bot bij je klanten als het niet met de juiste finesse wordt weergegeven. De inkijk die je ons geeft, leidt, samen met onze taalcreativiteit, tot het beste resultaat. Tot een tekst of vertaling die raakt, verbindt en altijd authentiek is.

Over Verhalen Vertalen

hilde-neven-annelies-pluggen-outside.jpg

Betrokken en betrouwbaar, nauwkeurig en creatief. Het zijn de belangrijkste ingrediënten die, genappeerd met een sausje van taalpassie, al sinds 2006 het succesrecept van ons vertaal- en tekstbureau vormen. Natuurlijk kunnen we ‘gewoon’ vertalen, en uiteraard kunnen we ook een tekst schrijven zonder meer. Maar onze oogjes gaan pas blinken als we mogen meedenken. Over je boodschap en hoe we deze op de beste manier kunnen vertalen. Het juiste verhaal in de juiste taal.

Verhalen Vertalen, dat zijn zaakvoerder, revisor en copywriter Hilde Neven en projectcoördinator, vertaler en copywriter Annelies Plugge en een topteam van native vertalers en copywriters.

Wil je graag eens sparren over je communicatie- of vertaalnoden? Laat het ons gerust weten.

Meer verhalen? …

Kijk ook eens op www.hildeneven.be