Testimonial - Opmerkelijk

Katlijn Voordeckers

Katlijn Voordeckers

Met OpmerKelijk begeleidt onderneemster Katlijn Voordeckers groeiende ondernemers met hun branding waardoor ze hun business strategischer kunnen uitbouwen. OpmerKelijk ontwikkelt creatieve concepten waarmee ondernemers hun merk en hun merkidentiteit kunnen versterken zodat ze zich beter kunnen onderscheiden. “Door mijn brandingadvies en trainingen kunnen ondernemers zich opmerkelijk profileren en differentiëren,” vertelt Katlijn Voordeckers, “maar ik bied hen ook structuur, overzicht en rust, omdat ze écht weten waar hun merk voor staat.”

De samenwerking tussen Verhalen Vertalen en OpmerKelijk loopt al jaar en dag. “In mijn herinnering is Hilde er altijd al geweest,” lacht Katlijn. “Van bij het begin viel het me op dat Hilde heel goed is in ‘verhalen vertalen’. Ze pakt de emotie, die ik zo belangrijk vind, echt vast. Ze grijpt de kern waar het om gaat, de drijfveer, de achterliggende missie, en weet die perfect weer te geven in teksten. Hilde zorgt er steeds voor dat mijn verhaal precies overkomt zoals ik het wil.”

“Verhalen Vertalen schrijft voornamelijk de persberichten voor OpmerKelijk, maar daarnaast kan ik bij Hilde ook terecht om ideeën af te stemmen. Voor Word OpmerKelijk Geïnspireerd, ons jaarlijks netwerkevenement voor vrouwelijke ondernemers, voelt Hilde perfect aan hoeveel er bij de organisatie komt kijken. Ze denkt heel graag mee na over de hoofdgasten en polst op de juiste momenten hoe we ervoor staan. We hebben een leuk en waardevol contact. Ik kan echt op haar rekenen en ik vertrouw haar voor 200%. Volgens mij is Hilde nog OpmerKelijker dan ze zelf denkt! (lacht)”

https://opmerkelijk.be/