Beschikt je bedrijf over een eigen communicatieafdeling of copywriter, maar zoek je nog een externe partner voor een laatste check van je teksten? Onze eindredacteurs nemen de laatste, cruciale loodjes graag voor hun rekening.


Wanneer je urenlang aan een tekst hebt gewerkt, loop je het risico om blind te worden voor het zien van foutjes of slordigheden. Wat je dan nodig hebt is de frisse, scherpe blik van een buitenstaander. De eindredacteurs van Verhalen Vertalen geven je teksten de nodige TLC, zodat nadien alle aandacht van je doelpubliek gaat naar wat écht belangrijk is: jouw boodschap. Wij garanderen een glasheldere structuur, een consistent woordgebruik en een mooie stijl, terwijl onze geoefende arendsogen schrijf- en stijlfouten al van ver zien staan. Zo gaat de inhoud van je boodschap met de welverdiende aandacht aan de haal!

Eindredactie of tekstcorrectie?

Volstaat het om je tekst enkel na te kijken op het vlak van taalfouten? Dan zorgen we voor tekstcorrectie. Wil je op zeker spelen en daarnaast ook de stijl laten verfraaien? Dan kies je het best voor eindredactie. Twijfel je aan de noden van je tekst? Wij brengen ze graag voor je in kaart, en bezorgen je dan ook ons plan van aanpak en een vrijblijvend prijsvoorstel. Zo weet jij wat je kunt verwachten, en wij wat ons te doen staat. Ook als we denken dat je tekst nog wat extra schrijfaandacht zou kunnen gebruiken om écht te kunnen scoren, zullen we dat trouwens eerlijk zeggen.

Ben je op zoek naar betrokken eindredacteurs met een scherpe blik? Mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.