Uw anderstalige klanten écht bereiken? Dat doet u met sterke vertalingen. En daarvoor brengen wij het beste van twee werelden samen. Het DNA van uw merk, bedrijf of product én de kennis van onze vertalers, die niet alleen de moedertaal van uw klanten spreken, maar ook hun cultuur, gebruiken, humor én gevoeligheden kennen. En dat alles ten volle gebruiken in hun vertalingen. De vertalers van Verhalen Vertalen zetten uw verhaal met zorg om naar een andere taal. Zo blijft uw boodschap altijd overeind én raakt ze ook in een andere taal. En maakt u beslist het verschil.


Vertalers die de taal van uw klant spreken

U hebt een product, dienst of boodschap en wil daarmee een groter publiek bereiken? De vertalers van Verhalen Vertalen steken maar al te graag een handje toe. Zij weten hoe belangrijk het is uw doelgroep niet alleen in haar eigen taal aan te spreken, maar dat bovendien ook met respect voor de eigenheid van haar taal, cultuur,… te doen.

Bij Verhalen Vertalen komt uw verhaal altijd terecht in handen van taalvirtuozen die niet alleen bedreven zijn in het jargon van uw verhaal, maar ook – letterlijk en figuurlijk – de taal van uw klanten spreken. Zo krijgt u een vertaling die geënt is op het origineel, maar altijd trouw is aan het karakter en de eigenheden van de nieuwe taal. Uit respect voor uw commerciële boodschap én uw klanten. 

U kunt Verhalen Vertalen inschakelen voor vertalingen uit en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, van webteksten over persberichten tot brochures of uw bedrijfsmagazine,... Onze vertalers zijn zeker niet van alle markten thuis, maar hebben elk hun specialisatie. En gaan dus alleen maar aan de slag met de inhoud die ze kénnen. Een vertaler die gespecialiseerd is in commerciële vertalingen, zal zich dus nooit wagen aan de vertaling van een contract. Het zou ook nooit in ons opkomen om wijnadvies te vragen in onze favoriete koffiebar.

U kunt bij ons terecht voor het vertalen en schrijven van uw commerciële verhalen, informatieve verhalen en kennisverhalen.

Benieuwd wat wij voor uw verhaal kunnen betekenen? Mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte